Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT MK1

mk1pickup Ford Transit MK1 producerades 1965 och blev direkta arvtagaren till Ford Taunus Transit. Transit MK1 började en lång historia av produktionen av skåpbil. Idag är ett möte på vägen Ford Transit MK1 är ett mirakel.

I världen finner vi många användare av MK1 modell. Internetbutik Transit Center är den enda butiken i världen där, i en permanent erbjudande, kommer att ha en del av både nya och begagnade äldre till Ford-modeller.

Ford Transit MK1 förs i många varianter, från klassisk transportbilar, personbilar, transportbilar 4x4. Ford Transit började en epok och sätter en ny standard för serietillverkade av transportbil.

Idag har mode blivit en restaurang av gamla bilar. Detta sätt har kommit även till en värld av transportbilar , därför många ägare av Transit MK1 försöker föra den idealtillstånd. En renoverad modell Transit, kan kosta tio av tusentals av złoty. Tyvärr delar av de gamla modellerna är inte lätt tillgängliga på andrahandsmarknaden, och sökandet efter dem tar mycket tid. Därför Transit Center beslutat att införa en permanent erbjuda modell som tillverkats mellan 1965 - 1978, och därmed kommer kunden att kunna köpa den intressanta delen av det utan att lämna hemmet.

mk1