Your browser does not support JavaScript!


De mest populära märkena av skåpbilsdelar i Transit Center:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Kvalitet på delar
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Kvalitet på delar

Märken av skåpbilar för delar


Vi säljer testade delar till skåpbilar från pålitliga tillverkare. I vår webbutik hittar du originaldelar (dvs. Ford OE) och reservdelar. De märken för skåpbilsdelar som finns i vår webbutik är Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW och TYC. Få av tillverkarna av delar till skåpbilar är specialiserade på att tillverka delar till skåpbilar som inte redan finns i produktion. Du kan inte få sådana delar från officiella återförsäljare. Det är en av anledningarna till att vi har inlett ett samarbete med tillverkare av skåpbilsdelar från olika länder för att ge dig de bästa delarna av märken för kommersiella fordon som finns på marknaden. Officiella skåpbilstillverkare samarbetar mycket ofta med underleverantörer för produktion av specifika delar. Det är därför som vissa reservdelar, t.ex. TRW-bromsar, är exakt samma delar som går till skåpbilar på fabriken under produktionsprocessen. Reservdelar av hög kvalitet, som Trateo, erbjuder högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Tillverkare av bussdelar

Tillverkare av delar till skåpbilar har stora utmaningar när det gäller logistik och fabriksorganisation. De måste säkerställa att deras delar håller rätt kvalitet och minska produktionskostnaderna för att samtidigt kunna hålla sitt erbjudande konkurrenskraftigt. Det är en av anledningarna till att många tillverkare av skåpbilsdelar väljer att flytta produktionen till Asien, där produktionskostnaderna är lägre. I det här fallet läggs en fraktkostnad till priset på produkterna. Om du vill köpa en del från ett visst märke av skåpbilsdelar - kan du göra det i vår webbutik.

från delar varumärke och produktkvalitet

För en korrekt klassificering av van parts varumärke har vi använt internationella beteckningar: OE, OEM, OEQ, AM. OE hänvisar till originaldelar (original equpiment) som kommer strikt från skåpbilstillverkaren. De har högsta kvalitet i fråga om utförande och uppfyller fordonens garantivillkor. Delar märkta med OEM hänvisar till märken av delar för skåpbilar som tillverkas i samma produktionslinje som de äkta delarna (t.ex. LUK). En annan kvalitetsklass är OEQ, dvs. delar med en kvalitet som ligger nära originaldelarna. Dessa produkter finns oftast i butiker för skåpbilsdelar. Med eftermarknadsmärken avses en grupp delar som tillverkas med andra material och annan teknik än originaldelarna. Dessa är helt enkelt reservdelar av lägre kvalitet.

 
Nyckelordssökning
Avancerad sökning
Transit Center in Europe