Your browser does not support JavaScript!


Välkommen till den officiella hemsidan av Transit Center

Välkommen Transit Center och vi inbjuder dig att köpa nya och begagnade delar för Ford Transit. Vi är den största återförsäljare av delar, som specialiserat sig på Ford-bilar, och mer specifikt, i transportbilar som är Transit. TRANSIT CENTER har grundats 1996. Sedan dess ökar vi deras erbjudande, som ett resultat kan vi nu skryta med att ha delar både originella, som kommer från tillverkaren och reservdelar av högsta kvalitet, som ofta har en högre resistans än de originella delar.

I sortiment av vår internetbutik hittar du 90% av alla delar som nu har vi i lager. Detta beror bland annat på grund av tidsbrist att katalogisera alla delar och deras stor mängd. Varje dag i vårt erbjudande, det finns nya produkter som kommer från lagret. Därför, om har du problem med att hitta delar till din Ford Transit, kontakta oss: bildelar@transitcenter.se. Vår personal kommer att hjälpa dig att hitta delar och ger information om dess tillgänglighet.

Alla delar köps i vår internetbutik skickar vi en kurir företag FedEx, UPS eller post Polen. Dessutom är det går att ta emot en del direkt i vår butik som ligger i Pędzewo på väg 80 mellan Bydgoszcz och Toruń från 8:00 till 17:00.Huvudtankar av Transit Center är: butik som erbjuder både nya och begagnade delar för alla modeller av Ford Transit MK2 - Mk8 . Hela tiden samlar TRANSIT CENTER erfarenhet av att bygga rallybilar och tävlingsbilar, som framgångsrikt konkurrerar i RallyCross, Drift och andra lopp inte bara i Polen men också i hela Europa. TRANSIT CENTER MotorSport (www.wicikmotorsport.com) blev känd över hela världen främst tack vare konstruktionen av världens första transportbil Ford Transit MK7 avsedd för Drift. Videor av demonstrationen kör med här bilen kan du se här.

Vi inbjuder dig att läsa Transit Center erbjudandet, vi önskar er en lyckad handla och problemfri användning av transportbilar Ford.

DemoCars

Shop

Shop